2.03.2010

Başladık Sanırım

Evet başladık sanırım bu işe, genelde blog açmak çok zahmetli bir iş olmasa gerek ama biz bunu devlet meselesi yaparak aylarca süren çalışmalarımız sonunda açtık. Bilmiyorum ne kadar gider ama giderse güzel gider. Bundan önceki yazıda açılmadan önceki son gece konuştuklarımız koyulmuş. Evet onlar özenle yazılmadılar, gece 12'yi geçtikten sonra ki hafif uyuşukluk ve uykusuzluğun verdiği bir durumla geçti o sohbet. İşte en sonunda 4 yazarımsı toplandı buraya ve durun tanıtıyım size kod adlarıyla.

K'dan başlayalım. K blogu açan kişidir ve kafasına bir şey koydu mu kesinlikle yapar. Bu arkadaş çok okuyup az gezen biri. Belki az gezmiyordur ama okuduklarının yanında az kalır. Çok şey bilir, çok şey öğrenir öğretir. Ara sıra seni bilgisiyle ezebilir ama fani dünya naparsın olur böyle şeyler.

D kendi çapında müzik yapan bir dost. Yok yok çalar aslında. Müziğe olan eğilimi iyidir. Bana göre sıkı bir HM dinleyicisidir. Aslında önceden o hikaye yazıyordu, biz onda ki yeteneği(!) gördük ve onu hikayecilikten güncelliğe taşıdık. Yazar o yazar.

S'nin bugune kadar yazı, blog v.b şeylerle ilgisi olmamıştır. Böyle hadi bende katılıyım havasındadır. Ama istese yazar. O genelde kendini biz HM dinleyicilerinden soyutlayarak kendini hiphop dünyasına atar. İyi biridir iyi.

G kimdir bu yazının sahibidir. Ama çok üşengeç biridir. O kadar çok şeyi aynı anda yapmaya çalışıyor ki bıkıyor.(bkz.obuaçalarkenkoşmak) Kendi blogunuda kapattı sırf yazmadığından ama burda yazıcak. :p Yerse tabiğ.

İşte böyle deli dolu bi kadromuz var. Bizi burda toplayan aslında geometri ve biyoloji derslerinde en arkaya toplanıp saçma muhabbetlerimizi yapmaktır. Saatin her zaman 12'yi geçmesini beklemek olmaz dimi. Bi gün böyle konuşurken birinin ağzından blog çıktı sonra buraya kadar geldik. Neyse takip edin filan bizi, güzel olicek.

~g

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder