2.03.2010

MTV Aşkına














Selamlar efendim .bendeniz S. evet blogla yazıyla falan hiç alakası olmayan insan. hadi bir hevesle başladım yazmaya, ağzım kulaklarıma varıcak az sonra. Ne yazsam ne yazsam diye düşnürken , mtvnin haberlerine bakayım dedim ,güncel haberlerden haberdar olalım diye , diğmi ama . bu yaptığımı diğer blogger arkadaşlara söyleyince bi eziklendin, ecişbücüş oldum .Olsun abi seviyorum ben mtv'yi .programlarını,kliplerini ,anlamsız reklamlarını (bknz : reklamlarda biri büyük biri küçük 2 top müzik eşliğinde arka arkaya ilerler ve şekil değiştirir,evet biraz saçma ). ve karar verdim ki ilk yazı denyimim mtv üzerine olucak! çok mu fena durumdayım , çok mu aciz .of hayır iyidir mtv.

Bi kere izlemesi çok zevkli. müzik kanalı olmasına rağmen kesinlikle alakasız bi sürü deli saçması programlar yayınlar bu insalar (bknz :fist of zen ,run's house , hogan knows best, made, a shot at love with tila tequila vs vs..) ama benim favorim my super sweet 16, yok böyle bişey! hormonlu, abuk sabuk, isteklerinin nerdeyse tümü yerine getirildiği halde , mızmızlanacak bişeyi illa ki bulan, şımarık kelimesinin kesinlikle kifayetsiz kaldığı ,kibirli, sonradan görme, rezil, küstah, kendini beğenmiş,aptal sıfatlarının hepsini taşıyan 16lık kızlarımızın oğlanlarımızın bir parti aşkıyla,adeta baba parasını savurmak için yaşadığı ve ağızlarını burunlarını kırma isteğimi rekor seviyeye çıkaran program .evet adamlar bildiğin range rover istediği halde land rover alınınca bunalıma giriyor .oldu canım başka? oha diyesim gelir hep .neyse bu da bastırılmış duyguların dışavurumu demek ki . çok klişe biliorum ama şu dünyanın bi tarafında açlıktan ölen insnalar ,bi tarafında öküz gibi paraları bu kadar saçma sapan savuran insanlar var , dünya bu kadar boktan bi yer ,evet.

Ayrıca rocker diye tabir ettiğimz insanlar (bknz : diğer 3 blogger arkadaşımda dahil) bu kanalı gözden çıkarmışlardır .evet mtv yoktur onlar için, populer kültürün saçma sapan müziklerini yayımlayan bi kanaldır kendisi . hayır, oysa ki mtv hep icinde bulundugu yıllarin trendiyle el ele gitmistir. 80' lerin basinda iron maiden' lar AC/DC 'ler ki aynı zamanda Modern Talking 'ler; sonlarında disco zamanlarini atlattiktan sonra hard rock ile costurmus . 90' larda madonna' lar michael jackson`lar ve diger büyük isimlerle gercek pop kültürünün olusmasinda en büyük etkiyi yaratmış olan mtv zaten hangi dönemdeyse o dönemin populer kültürün yansıtmıştır. evet evet iron maiden da bir zamanlar populer kültürün kapsadığı bi olaydı .

İlk yazı için yeterli bence . bi kusurumuz olduysa afola .
Sevgileer !

S.~

1 yorum:

  1. MTV iyidir,hoştur,görülen en kaliteli müzik kanalıdır. Pop müzik de çalar,techno&trance,house falan elektronik de çalar,rock,metal ve türevlerini de çalar. Arada rock ile ilgili özel programlar yapar,adını hatırlayamasam da,geyik programları vardır ki Jackass ve wild boyz başta gelir,kaçırılmaz zevkle izlenir. Super Sweet 16 gibi güzel programları da vardır ki made de tadından yenmez programlardandır.

    İyidir iyi,diğerlerini takma MTV devam. So please MTV pimp my ride. LOL

    YanıtlaSil