2.03.2010

Açılmış

Başlığa bakıp şöyle der insanlar bence; "Ne biçim yazar lan bu, duyulan* geçmiş zamanla haberdar oluyo blogundan." Demeseler bile, şu an eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüm. Tabi eşek demiyorum kimseye de. Haşa efendim. Öf ne dandik açılış oldu.
G arkadaşımız çok tanıtmış bizi, çok sevdirmiş. Sağolsun. K arkadaşımızın çabalarıyla yazabiliyorum bunu ben de. Çalışkan insan. S arkadaşımız da blogumuza bi' ayrılık, bi' marjinallik katacak aslında. İyi ki burdayız yahu.

Şimdi bu blog ya gece 02.30'dan sonra, ya da ben daha uyanmadan yani 12 civarında düzenlenmiş, adam olmuş. Ben tabi bilmiyorum bunları, rüyamda blog isimleri gördüm. En çok da şeyi sevdim; "Bremen Bazukacıları". Ama baktım her şey yerli yerinde, dedim isim fikri söylersem sayın G ve K söver bana. Yeniden saygılar onlara burdan.

Aslında ben pek güncel yazı yazamıyorum. Böyle başımdan geçen veya geçmiş gibi kurduğum şeyleri yazınca gülüyo' insanlar bazen. Ne biliyim böyle ciddi yazamıyorum. O yüzden tereddütteyim. Dediler eleştiri yazalım. Haydaa. Yani ben eleştirirsem dalga geçiyo' diye dava açabilirler. Olur mu olur yani. O yüzden ufak bi korku var içimde. Evet, 3 takipçimiz olan blogda yazacaklarım yüzünden dava edilmekten korkuyorum; üzerimde pijama, suratımda uyku sersemi bi' ifadeyle Welcome To The Jungle dinlerken.

Her neyse, uzatmamak lazım. Bence okunası şeyler yapabiliriz biz. İnanıyorum ben bize. Okuyun yahu bu blogu. Hem çocuk sevindirmek de sevaptır.

D.

1 yorum:

  1. Siz kendinizi bu yazılarla çok fazla sevdireceksiniz o zaman. Basarılar cocuklar.
    D yazılarını fazlasıyla sevdim. Herhangi bir dergide editörlük yapabilrsin. Eğer yaşın müsait ise şimdi de yapabilirsin hatta. Okunursun,sevilirsin.Tiki gençliğin,tiki olmayan türden yazarı olabilirsin. Bir düşünmelisin. Daha çok yazmalısın.

    YanıtlaSil