2.05.2010

Slash'le birlikte albüm kaydetmek istemez misiniz?


Bilirsiniz, Windows Live Messenger'la birlikte açılan; ona bağımlı yaşayan asalak bir pencere var. Adını bilmiyorum tam; ama ben Plus yüklediğimden beri kendisinden ikrah ettiğim için bunun Plus'la ilgili bir zımbırtı olduğunu sanıyorum. Her neyse, bu msn.com'un bit kadar özeti gibi. Ezik bişey. Böyle tam msn.com olamamış da, ona özeniyomuş da, onun için saçını sarıya boyatmış gibi. Hiç hazzetmiyorum ben kendisinden; zira 382749 sekmesi önceden kalmış mozilla sekmesi emektar bilgisayarımı yeterince yorarken lüzumsuz, şu testleri çözün, şu ünlü nerde vs. çok nitelikli bilgilerle dolu ek bir kutu bilgisayarın acı seslerine katkıda bulunuyor çok fena. Her seferinde de tereddüt etmeden kapatıyorum sübyanı.

Oysa bu kez, bambaşkaydı. Bu kez bit kadar bir Slash gördüm sağ kenarda, dedim n'oluyo. Hani bünye alışmış Paris Hilton'lara, balkonda cıbıldak görünmüş Naomi Watts'lara. Bu kez ise, Slash yahu; Slash! Tabi ne olduğuna bakmadan atladım direk. Koskoca bir başlık: Yetenekli Müzisyenleri Arıyor! Haa, iyi güzel dedim. Ancak altında da ilk başlıktan bir şeyler anlamayan moronların kafalarında parıltılı imajlar yaratmak için gibi şöyle denmiş: Slash'le birlikte albüm kaydetmek istemez misiniz? İtiraf edeyim, fırtınalar koptu içimde. O moron benim, diye haykırdım. Saygılar bit pencere, ben ikincide anladım dedim. Böyle garip bi coşku duydum. Öyle coşkulandım ki, o coşkunun pankreasımı titrettiğini hissettim; o derece. Sonra okudum devamını. Yanlış anlaşılmasın, çok sonra yani. O coşku yerini artçılarına bıraktıktan, ruhum artçılardan en koskocaman hasarla kurtulduktan sonra.

Bir siteye yüklenecekmiş videolar. Takılmadım. Umutsuzdum. Hala da öyleyim, neyse. Ama orda bi' Mike Clink ismi gördüm; öldüm. GN'R'min en az Axl(Rose) kadar GÜL'ü bi' arkadaş. (İğrenç espri bence artçıların etkisi). O 3 şarkılık EP'nin sahibi olacak insan gelsin, elini öperim dedim. Slash'le stüdyoya girecek insanın elini öperim arkadaş. Slash'in eli öpülmez, Slash'le çalanın eli öpülür. Slash'i yer yutarım, o yüzden. Abarttım mı?

D.

2 yorum:

  1. Yazının kaleme alınışı güzel ve gayet açık, sade dil. İlerisi de var bunun D. Her ne kadar bloğu tesadüfen görsemde,önemsiz olduğunuzu düşünmeyin.Gelecek vaad ediyorsunuz,vaad etmeye devam edin.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler çok motive edici, aslında ilk motive edici yorum için. Devam edebileceğimizi umarak çabalıyoruz işte. (:

    YanıtlaSil